Kategoriarkiv: Solgte Heste

SPRINGHEST Solgt til Norge

10 års vallak efter Heartbeat/ Ramiro Z. 170 cm. Dejlig velredet hest, som starter 135 cm klasser med lethed og er nu klar til at gå videre op i klasserne. Hesten sælges fra opdrætter på grund af manglende tid.

Han er ud af en avls stærk moderlinje, med fuldblod bagved, som har leveret rigtig gode springheste. De har alle stort mod, er forsigtige og meget samarbejdsvillige. En super god hest for rytteren, som skal begynde på hest eller den erfarne rytter, som gerne vil ridere videre på hans færdigheder. Nem at transportere og have med til stævner. En rigtig kvalitets hest. 220.000kr.

Ternvig`s Nova

Nova er en 5 års hoppe 165 cm efter Colman og True Love – Lasino/ Landgraf – Capitol I

Hun er en dejlig type og meget fin og følsom at ride. Hun springer l klasser til stævner og er meget nem at have med, både på stævne pladsen og i transporten.  Hun har løs sprunget et par gange og gør det med stor overbevisning, mod og super god teknik. En hest med masser af potentiale for fremtiden.

Hendes far er Colman, som har produceret rigtig mange topheste, alle med et super godt temperament og meget lærevillige.

Hendes mor, True Love, stamm 3401, har selv været en rigtig god springhest med mange fine resultater i M-klasserne.

pris;  150.000 kr  +moms

 

Margot Fonteyn

Margot er en meget smuk fuldblodshoppe på 160 cm med et super godt temperament. Hun har tidlige startet væddeløb med stor succes og er nu uddannet til Ridehest.
Hun viser et fint talent for springning, går dejligt i dressur og springer med stor lyst i terræn. Et oplagt emne til ridebanespringning eller lettere military.
Hun er nem og fornuftig i al omgang, en rigtig dejlig hest, som altid har været sund og rask . Sælges for opdrætteren. 39.000 kr.

Ternvigs Catch Me

4 års vallak 162 cm efter Volstrups Cash – Cassillas – Colman og Peggy Lee med både Landgraf og Cor de la Bryere i stamtavlen. Peggy Lee var selv en fantastisk springer med super gode resultater i Ma hvor efter hun blev ifolet med Colman og fik Little Big Man, som går som succesfuld springhest i Florida.

Catch Me er en utrolig smidig og muskuløs springhest, som springer med et fantastisk overskud og mod og tillige har han et super temperament. Han var meget let at tilride og tager alle opgaver med ro og positivitet, som gør ham nem og dejlig at arbejde med.

Han er ved at være klar til stævnedeltagelse.

Chili

Chili er en storrammet flot hoppe med tre gode gangarter.

10 år og 171 cm.

Hun er efter Cosmeo – Contender og Eastern Lad XX

Hun er dejlig at ride både til stævne og hjemme. Hun springer med stor kapacitet og mod og er tillige forsigtig. Hun er nem i al omgang. Hun har mest gået dressur og i skoven og har haft sin første start i springning i jan. 2018 og indtil nu har hun vundet flere klasser og er nu klar til at fortsætte op i klasserne. Hun er ren i røntgen okt. 2017 og sælges udelukkende pga. studiestart. 110.000 kr.Cantaloupe

Cantaloupe er en stor 6 års præsentabel hoppe  på 173 cm med 3 gode gangarter. Hun er efter Cabachon/ Casall og Corratus.

Hun springer med stor kapacitet og mod og er tillige meget forsigtig. Pt starter hun lb med fine resultater og er helt klar til at fortsætte op i klasserne. Hun blev nr. 2 ved regions mesterskaberne.Hun er en fin og følsom hest, der er dejlig at ride både i daglig træning og til konkurrence. Hun er meget nemt at have med til stævner. Ok i røntgen. 120.000 kr

video kan ses på youtube under ternvig69

  

[:DK]Sandbæks Astonia[:en]SANDBÆKS ASTONIA[:]

[:DK]Astonia 1AstoniaAstonia er en meget smuk og talentfuld hoppe, 165 cm,  som lige er kommet fra føllet og i træning igen.

Hun er efter Heartbeat og Aston – A`khan Z – Nimmerdor og Lanciano.

Hun er meget smidig gående med en super galop. Hun springer med meget stort overskud og er forsigtig og ærlig. Hun er snart klar til at gå små stævner. En virkelig stjerne.

Der er video på youtube under ternvig69

Ingen anmærkninger i handelsundersøgelse med røntgen.[:en]Astonia 1AstoniaAstonia is a very beautiful and talented 6 yr old mare 165 cm and has produced a very good foal last year and is now in training again. She has a super canter and jumps with a lot of power and is honest and careful.

She is after Heartbeat and Aston – A`khan Z – Nimmerdor and Lanciano.

No remarks at all from the vet.

She is soon ready for small competitions. see video on youtube below ternvig69[:]

[:DK]Vitano[:en]VITANO[:]

[:DK]

VitanoVitanoBurggrafVitano er en dejlig fremadgående hest med rummelige og smidige gangarter. Han har utrolig stor springkapacitet og er 100 procent ærlig og meget forsigtig. Han har vundet mange klasser op til og med 145 cm både nationalt og internationalt og kan gå hurtigt og kort. En super hest for den ambitiøse unge rytter, der gerne vil starte mesterskaber til foråret. Han er utrolig let og positiv at ride, han indordner sig fuldstændig efter rytteren.

Han er efter Burggraff og  Marlon / Concorde

Vitano har haft den samme ejer i 10 år og sælges udelukkende da ejer/rytter er gravid.

Han er meget fin i røntgen.

[:en]VitanoVitanoBurggraf B 69BFAF68-FF93-4878-9FB9-62E00469B3E7 VitanoVitano is a lovely forward going horse med big and elastic gaits. He has so much kapacity, is very honest and careful. He has won a lot of prices national and international up to 145 cm and is very fast and easy to turn. A great horse for the young rider who very soon will like to win championships.

He is out of very good bloodlines. Burggraaf vather and Marlon / Concorde on the motherline.
He has had the same owner/ rider the last 10 years and is sold as she is pregnant.

very fine in x-rays  125.000 dk.kr[:]

BARSAC

[:DK]

Barsac

Sold to Switzerland. Barsac 6 years old approved Holsteiner stallion.
Goes both dressage and showjumping succesfully.
Barsac_solgt-150x150

[:en]

Barsac

Sold to Switzerland. Barsac 6 years old approved Holsteiner stallion.
Goes both dressage and showjumping succesfully.
Barsac_solgt-150x150

[:]