Kategoriarkiv: Solgte Heste

Ternvigs Tanya

Tanya er en dejlig 5 års hoppe på 168 cm. Hun er efter Volstrups Cash-Casillas-Colman og Tanja RDH fløj, eft. Helenikos XX / Waldstern.
Hendes mor, Tanja ,var en fantastisk springer og fighter og har selv vundet utrolig mange klasser til og med 150 cm.

Tanya tegner i løs springning utrolig godt, hun springer med et rigtig godt overblik, god bascule og teknik og viser stor kapacitet. Hun bevæger sig let og elegant på jorden med tre gode gangarter. Dertil har hun et fantastisk godt temperament.

Hun er tilredet og går flot med rytter og springer let og ubesværet med stort overskud og er meget nem at styre rundt på en bane. Hun kigger ikke på noget. Hun har det bedst tænkelige temperament og er utrolig nem i al omgang.

Tanya er en meget lovende hest for fremtiden. ok i røntgen. 180.000 kr.+ moms

Tanja

TERNVIG`S JASMIN

  Jasmin er en dejlig, smuk  og meget velgående 8 års hest, der er indredet sent. Hun er rigtig dejlig at ride. Hun har startet  stævner og gør det meget overbevisende.Hun er klar til 120 cm klasser. Hun har tre gode gangarter og især galoppen er helt fantastisk kraftfuld. Hun løsspringer med stor kapacitet, mod og forsigtighed. Hun har et fantastisk godt temperament og er meget nem i omgang.
Hendes mor, Tanja, har selv vundet utrolig mange klasser til og med 150 cm. 
Hun er efter Companiero/ Colman og Helenikos xx - Waldstern.   Ren i røntgen.  
100.000 kr  + moms

Ternvigs Cashmere

5 års hoppe 168 cm efter Volstrups Cash – Casillas – Colman og Peggy Lee med både Landgraf og Cor de la Bryere i stamtavlen.

Cashmere er tilredet og går flot med rytter. Hun er meget nem og samarbejdsvillig. Hun er utrolig forsigtig og springer med et godt overblik. Hun bliver spændende at følge til 5 års championatet.


Peggy Lee var selv en fantastisk springer med super gode resultater i Ma hvorefter hun blev ifolet med Colman og fik Little Big Man, som går som succesfuld springhest i Florida.

Peggy Lee har hos alle sine afkom videre avlet en stor smidighed, muskuløsitet og alle med en stor springformåen. De har alle et godt overblik og lader sig ikke skræmme af noget. Alle har været meget nemme at ride til og videre uddanne.

Ternvigs Catch Me, som går i Sverige, er helbror til Cashmere.

Cashmere er en super dejlig hoppe med et godt temperament. Hun har 3 gode gangarter og springer ligesom sine søskende med en dejlig smidighed. Hun er nem og venlig i al omgang. 80.000-100.000 kr + moms

SPRINGHEST Solgt til Norge

10 års vallak efter Heartbeat/ Ramiro Z. 170 cm. Dejlig velredet hest, som starter 135 cm klasser med lethed og er nu klar til at gå videre op i klasserne. Hesten sælges fra opdrætter på grund af manglende tid.

Han er ud af en avls stærk moderlinje, med fuldblod bagved, som har leveret rigtig gode springheste. De har alle stort mod, er forsigtige og meget samarbejdsvillige. En super god hest for rytteren, som skal begynde på hest eller den erfarne rytter, som gerne vil ridere videre på hans færdigheder. Nem at transportere og have med til stævner. En rigtig kvalitets hest. 220.000kr.

Ternvig`s Nova

Nova er en 5 års hoppe 165 cm efter Colman og True Love – Lasino/ Landgraf – Capitol I

Hun er en dejlig type og meget fin og følsom at ride. Hun springer l klasser til stævner og er meget nem at have med, både på stævne pladsen og i transporten.  Hun har løs sprunget et par gange og gør det med stor overbevisning, mod og super god teknik. En hest med masser af potentiale for fremtiden.

Hendes far er Colman, som har produceret rigtig mange topheste, alle med et super godt temperament og meget lærevillige.

Hendes mor, True Love, stamm 3401, har selv været en rigtig god springhest med mange fine resultater i M-klasserne.

pris;  150.000 kr  +moms

 

Margot Fonteyn

Margot er en meget smuk fuldblodshoppe på 160 cm med et super godt temperament. Hun har tidlige startet væddeløb med stor succes og er nu uddannet til Ridehest.
Hun viser et fint talent for springning, går dejligt i dressur og springer med stor lyst i terræn. Et oplagt emne til ridebanespringning eller lettere military.
Hun er nem og fornuftig i al omgang, en rigtig dejlig hest, som altid har været sund og rask . Sælges for opdrætteren. 39.000 kr.

Ternvigs Catch Me

4 års vallak 162 cm efter Volstrups Cash – Cassillas – Colman og Peggy Lee med både Landgraf og Cor de la Bryere i stamtavlen. Peggy Lee var selv en fantastisk springer med super gode resultater i Ma hvor efter hun blev ifolet med Colman og fik Little Big Man, som går som succesfuld springhest i Florida.

Catch Me er en utrolig smidig og muskuløs springhest, som springer med et fantastisk overskud og mod og tillige har han et super temperament. Han var meget let at tilride og tager alle opgaver med ro og positivitet, som gør ham nem og dejlig at arbejde med.

Han er ved at være klar til stævnedeltagelse.

Chili

Chili er en storrammet flot hoppe med tre gode gangarter.

10 år og 171 cm.

Hun er efter Cosmeo – Contender og Eastern Lad XX

Hun er dejlig at ride både til stævne og hjemme. Hun springer med stor kapacitet og mod og er tillige forsigtig. Hun er nem i al omgang. Hun har mest gået dressur og i skoven og har haft sin første start i springning i jan. 2018 og indtil nu har hun vundet flere klasser og er nu klar til at fortsætte op i klasserne. Hun er ren i røntgen okt. 2017 og sælges udelukkende pga. studiestart. 110.000 kr.Cantaloupe

Cantaloupe er en stor 6 års præsentabel hoppe  på 173 cm med 3 gode gangarter. Hun er efter Cabachon/ Casall og Corratus.

Hun springer med stor kapacitet og mod og er tillige meget forsigtig. Pt starter hun lb med fine resultater og er helt klar til at fortsætte op i klasserne. Hun blev nr. 2 ved regions mesterskaberne.Hun er en fin og følsom hest, der er dejlig at ride både i daglig træning og til konkurrence. Hun er meget nemt at have med til stævner. Ok i røntgen. 120.000 kr

video kan ses på youtube under ternvig69

  

[:DK]Sandbæks Astonia[:en]SANDBÆKS ASTONIA[:]

[:DK]Astonia 1AstoniaAstonia er en meget smuk og talentfuld hoppe, 165 cm,  som lige er kommet fra føllet og i træning igen.

Hun er efter Heartbeat og Aston – A`khan Z – Nimmerdor og Lanciano.

Hun er meget smidig gående med en super galop. Hun springer med meget stort overskud og er forsigtig og ærlig. Hun er snart klar til at gå små stævner. En virkelig stjerne.

Der er video på youtube under ternvig69

Ingen anmærkninger i handelsundersøgelse med røntgen.[:en]Astonia 1AstoniaAstonia is a very beautiful and talented 6 yr old mare 165 cm and has produced a very good foal last year and is now in training again. She has a super canter and jumps with a lot of power and is honest and careful.

She is after Heartbeat and Aston – A`khan Z – Nimmerdor and Lanciano.

No remarks at all from the vet.

She is soon ready for small competitions. see video on youtube below ternvig69[:]