Kategoriarkiv: Salgsheste

Ternvigs Cashmere

3 års hoppe 166 cm efter Volstrups Cash – Casillas – Colman og Peggy Lee med både Landgraf og Cor de la Bryere i stamtavlen
Peggy Lee var selv en fantastisk springer med super gode resultater i Ma hvor efter hun blev ifolet med Colman og fik Little Big Man, som går som succesfuld springhest i Florida.

Peggy Lee har hos alle sine afkom videre avlet en stor smidighed, muskuløsitet og alle med en stor springformåen. De har alle et godt overblik og lader sig ikke skræmme af noget. Alle har været meget nemme at ride til og videre uddanne.

Cashmere

Ternvigs Catch Me er helbror til Cashmere.

Cashmere er en super dejlig hoppe med et godt temperament. Hun har 3 gode gangarter og springer ligesom sine søskende med en dejlig smidighed. Hun er nem og venlig i al omgang.

TOUGHER THAN THE REST

3 års hingst 168 cm efter Volstrups Cash- Casillas- Colman og Habibi, højt kåret hannoveraner hoppe efter Grannus Ass / Grannus / Akzent og Einstand / Thuswin XX.

Habibi selv var en rigtig god springhest med et fantastisk mod og temperament, som hun har givet videre til sin søn.

Tougher har 3 rigtig gode gangarter og han løsspringer med enorm kapacitet og mod samtidig med en god teknik og forsigtighed.

Han har et virkelig stort potentiale og vi venter os rigtig meget af ham i fremtiden.

Hilarion

Meget smuk 5 års dressur hoppe 170 cm efter Heimsdals Champ/ Skovens Rafaell/ Castro mf: Don Romantic. Hun er meget dejlig at ride, selvgående og blød. Hun har et fantastisk godt temperament og kan også rides af små ryttere. Og i skoven får man ikke skønnere hest. Virkelig en hest for fremtiden.

Ternvigs Tanya

Tanya er en dejlig 3 års hoppe på 165 cm. Hun er efter Volstrups Cash-Casillas-Colman og Tanja eft. Helenikos XX / Waldstern.
Hendes mor, Tanja ,var en fantastisk springer og fighter og har selv vundet utrolig mange klasser til og med 150 cm.

Tanya tegner i løs springning utrolig godt, hun springer med et rigtig godt overblik, god bascule og teknik og viser stor kapacitet. Hun bevæger sig let og elegant på jorden med tre gode gangarter. Dertil har hun et fantastisk godt temperament.

Tanya er en meget lovende hest for fremtiden.

Cantaloupe

Cantaloupe er en stor 6 års præsentabel hoppe  på 173 cm med 3 gode gangarter. Hun er efter Cabachon/ Casall og Corratus.

Hun springer med stor kapacitet og mod og er tillige meget forsigtig. Pt starter hun lb med fine resultater og er helt klar til at fortsætte op i klasserne. Hun blev nr. 2 ved regions mesterskaberne.Hun er en fin og følsom hest, der er dejlig at ride både i daglig træning og til konkurrence. Hun er meget nemt at have med til stævner. Ok i røntgen. 120.000 kr

video kan ses på youtube under ternvig69

  

Ternvig`s Nova

Nova er en 5 års hoppe 165 cm efter Colman og True Love – Lasino/ Landgraf – Capitol I

Hun er en dejlig type og meget fin og følsom at ride. Hun springer baner og er helt klar til at starte stævner. Hun har løs sprunget et par gange og gør det med stor overbevisning, mod og super god teknik. En hest med masser af potentiale for fremtiden.

Hendes far er Colman, som har produceret rigtig mange topheste, alle med et super godt temperament og meget lærevillige.

Hendes mor, True Love, stamm 3401, har selv været en rigtig god springhest med mange fine resultater i M-klasserne.

pris;  150.000 kr incl. moms

TERNVIG`S JASMIN

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_4052jasmin-300x209.jpg


This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_0103jasmin-300x225.jpg
 

Jasmin er en dejlig, smuk  og meget velgående 7 års hest, der er indredet sent. Hun er rigtig dejlig at ride. Hun har startet  stævner og gør det meget overbevisende. Hun har tre gode gangarter og især galoppen er helt fantastisk kraftfuld. Hun løsspringer med stor kapacitet, mod og forsigtighed. Hun har et fantastisk godt temperament og er meget nem i omgang. Hendes mor, Tanja, har selv vundet utrolig mange klasser til og med 150 cm.

Hun er efter Companiero/ Colman og Helenikos xx – Waldstern.   Ren i røntgen.   

150.000 dkr incl. moms

FullSizeRender

Jasmin 3

TAARUPGAARDS DUBAI

Dubai-stævne
dubai-150x150

Dubai er en dejlig 9 års vallak med top afstamning. Han er 166 cm og indredet sent. Han springer med helt fantastisk kapacitet, super teknik og en god indstilling.
Han har startet små stævner og er helt klar til at fortsætte sin karriere. I den daglige omgang er han dejlig ukompliceret og bliver redet af små ryttere.
Se video på youtube under ternvig69    80.000kr.