Kategoriarkiv: Salgsheste

Foxi Lady

Foxi Lady er en dejlig 12 års hoppe, 173 cm,

Hun er A hest i springning med mange rigtig gode resultater i MB og MA

Hun er også B hest i dressur, hvor hun går nogle meget flotte M klasser.

Hun er den perfekte hest til en ung rytter, der skal starte sin spring karriere, da hun er utrolig ridelig med masser af kapacitet og mod. Eller den erfarne rytter, der gerne vil videre. Hun er stort set altid med i placeringerne. En meget stabil og ærlig hest, der er utrolig nem i al omgang.

Derudover er hun også en rigtig fin dressurhest, hvis det er den vej, man ønsker at gå.

Hun sælges , da opdrætter/ ejer desværre er død.

Rene røntgen billeder fra dec. 2018 pris: 250.000 kr.

SPRINGHEST

10 års vallak efter Heartbeat/ Ramiro Z. 170 cm. Dejlig velredet hest, som starter 135 cm klasser med lethed og er nu klar til at gå videre op i klasserne. Hesten sælges fra opdrætter på grund af manglende tid.

Han er ud af en avls stærk moderlinje, med fuldblod bagved, som har leveret rigtig gode springheste. De har alle stort mod, er forsigtige og meget samarbejdsvillige. En super god hest for rytteren, som skal begynde på hest eller den erfarne rytter, som gerne vil ridere videre på hans færdigheder. Nem at transportere og have med til stævner. En rigtig kvalitets hest. 220.000kr.

TERNVIG`S JASMIN

  Jasmin er en dejlig, smuk  og meget velgående 7 års hest, der er indredet sent. Hun er rigtig dejlig at ride. Hun har startet  stævner og gør det meget overbevisende. Hun har tre gode gangarter og især galoppen er helt fantastisk kraftfuld. Hun løsspringer med stor kapacitet, mod og forsigtighed. Hun har et fantastisk godt temperament og er meget nem i omgang. Hendes mor, Tanja, har selv vundet utrolig mange klasser til og med 150 cm. 
 Hun er efter Companiero/ Colman og Helenikos xx - Waldstern.   Ren i røntgen.  
150.000 kr  + moms

TERNVIGS TOUGHER THAN THE REST

3 års hingst 170 cm efter Volstrups Cash- Casillas- Colman og Habibi, højt kåret hannoveraner hoppe efter Grannus Ass / Grannus / Akzent og Einstand / Thuswin XX.

Habibi selv var en rigtig god springhest med et fantastisk mod og temperament, som hun har givet videre til sin søn.

Tougher har 3 rigtig gode gangarter og han løsspringer med enorm kapacitet og mod samtidig med en god teknik og forsigtighed.

Han er redet ca 20 gange og springer en lille bane.

Han har et virkelig stort potentiale og vi venter os rigtig meget af ham i fremtiden.

180.000-200.000kr.

Ternvigs Cashmere

3 års hoppe 166 cm efter Volstrups Cash – Casillas – Colman og Peggy Lee med både Landgraf og Cor de la Bryere i stamtavlen
Peggy Lee var selv en fantastisk springer med super gode resultater i Ma hvorefter hun blev ifolet med Colman og fik Little Big Man, som går som succesfuld springhest i Florida.

Peggy Lee har hos alle sine afkom videre avlet en stor smidighed, muskuløsitet og alle med en stor springformåen. De har alle et godt overblik og lader sig ikke skræmme af noget. Alle har været meget nemme at ride til og videre uddanne.

Cashmere

Ternvigs Catch Me er helbror til Cashmere.

Cashmere er en super dejlig hoppe med et godt temperament. Hun har 3 gode gangarter og springer ligesom sine søskende med en dejlig smidighed. Hun er nem og venlig i al omgang. 80.000-100.000 kr + moms

Ternvigs Tanya

Tanya er en dejlig 3 års hoppe på 165 cm. Hun er efter Volstrups Cash-Casillas-Colman og Tanja eft. Helenikos XX / Waldstern.
Hendes mor, Tanja ,var en fantastisk springer og fighter og har selv vundet utrolig mange klasser til og med 150 cm.

Tanya tegner i løs springning utrolig godt, hun springer med et rigtig godt overblik, god bascule og teknik og viser stor kapacitet. Hun bevæger sig let og elegant på jorden med tre gode gangarter. Dertil har hun et fantastisk godt temperament.

Tanya er en meget lovende hest for fremtiden. ok i røntgen. 150.000 kr.+ moms

Tanja

Ternvigs Flying Balloon

3 års hoppe 165 cm efter Astonia-Heartbeat/Aston. Astonias mor har produceret mange rigtig gode dressurheste og med Heartbeat, som far, er hun blevet en rigtig god springhest. For 3 år siden fik hun Balloon, hvis far er ukendt.

Flying Balloon har 3 gode gangarter og springer med super teknik, overskud og forsigtighed. Hun er ledertypen, bliver aldrig bange for noget og går gerne i front. En meget spændende hest at komme til at arbejde med. er ok i røntgen. 80.000-100.000 kr.

Flying Balloon

Hilarion

Meget smuk 5 års dressur hoppe 170 cm efter Heimsdals Champ/ Skovens Rafaell/ Castro mf: Don Romantic. Hun er meget dejlig at ride, selvgående og blød. Hun har et fantastisk godt temperament og kan også rides af små ryttere. Og i skoven får man ikke skønnere hest. Virkelig en hest for fremtiden.