Kategoriarkiv: Salgsheste

TERNVIGS TOUGHER THAN THE REST

5 års hingst 173 cm efter Volstrups Cash- Casillas- Colman og Habibi, højt kåret hannoveraner hoppe efter Grannus Ass / Grannus / Akzent og Einstand / Thuswin XX.

Habibi selv var en rigtig god springhest med et fantastisk mod og temperament, som hun har givet videre til sin søn.

Tougher har 3 rigtig gode gangarter og han løsspringer med enorm kapacitet og mod samtidig med en god teknik og forsigtighed.

Han er godt redet og springer en lille bane og er klar til konkurrence deltagelse. Han er meget lærenem og enorm samarbejdsvillig.

Han har et virkelig stort potentiale og vi venter os rigtig meget af ham i fremtiden.

300.000kr. ren i røntgen.

Ternvigs Tanya

Tanya er en dejlig 5 års hoppe på 168 cm. Hun er efter Volstrups Cash-Casillas-Colman og Tanja RDH fløj, eft. Helenikos XX / Waldstern.
Hendes mor, Tanja ,var en fantastisk springer og fighter og har selv vundet utrolig mange klasser til og med 150 cm.

Tanya tegner i løs springning utrolig godt, hun springer med et rigtig godt overblik, god bascule og teknik og viser stor kapacitet. Hun bevæger sig let og elegant på jorden med tre gode gangarter. Dertil har hun et fantastisk godt temperament.

Hun er tilredet og går flot med rytter og springer let og ubesværet med stort overskud og er meget nem at styre rundt på en bane. Hun kigger ikke på noget. Hun har det bedst tænkelige temperament og er utrolig nem i al omgang.

Tanya er en meget lovende hest for fremtiden. ok i røntgen. 180.000 kr.+ moms

Tanja

TERNVIGS MISS BRANTZAU

Miss Brantzau er en smart passende stor hoppe 168 cm efter Brantzau / Baloubet du Rouet og Soraya efter Emellion / Nimmerdor. Hun har en dejlig energisk og let gang og en super galop. Hun løsspringer med stort mod, lethed og forsigtighed. Hun er påbegyndt tilridning og går rigtig flot med rytter.
er ok i røntgen
125.000 kr

TERNVIGS TOULOUSE

4 års vallak 169 cm efter Turlock XX og Vienna efter Carinjo og Cash (Hugo Simons)

Han har en enorm aktiv aktion ( kan blive dressur hest ) og en super galop, og dertil et pragtfuldt temperament. Se faderens oplysninger under avlshingst.

han løsspringer med stort overblik og kapacitet. Helt sikkert en kommende stjerne.

Ternvigs Flying Balloon

5 års hoppe 165 cm efter Astonia-Heartbeat/Aston. Astonias mor har produceret mange rigtig gode dressurheste og med Heartbeat, som far, er hun blevet en rigtig god springhest. For 4 år siden fik hun Balloon, hvis far er ukendt.

Flying Balloon har 3 gode gangarter og springer med super teknik, overskud og forsigtighed. Hun er ledertypen, bliver aldrig bange for noget og går gerne i front. En meget spændende hest at komme til at arbejde med. er ok i røntgen 125.000 kr.

Hun er indredet og er meget behagelig at være på og super ærlig at springe på.

Flying Balloon

TERNVIGS MATHILDE

Hoppe født 2017 på 172 cm efter Volstrups Cash/ Cassillas/ Colman og Habibi, tysk hannoveransk hovedstambogs hoppe efter Grannus Ass/ Einstand.

Hun er en virkelig god hoppe, der løsspringer super. Hun har gode energiske gangarter og et godt temperament. Hun er indredet og er meget behagelig at ride og samarbejdsvillig.

Hun er helsøster til Ternvigs Tougher than the rest. En virkelig exceptionel 5 års hingst.

150.000 kr.

Her rides hun 3. gang med rytter

TERNVIGS CHRISTINE

4 års hoppe på 168 cm efter Volstrups Cash og Tanja efter Helenikos xx / Waldstern.

Hun er en dejlig velbygget hoppe som springer super godt i løsspringning. Hun har tre gode gangarter, hvoraf galoppen er i særklasse. Hun er nu indredet og tager det meget fornuftigt. Hun er helt sikkert en hest vi forventer os rigtig meget af.

Hendes mor, Tanja, var selv en RDH fløjhoppe og har vundet rigtig mange klasser op til 155cm.

Hun er helsøster til Ternvigs Tanya.

150.000 kr.

TERNVIGS SHERLOCK

Hingst, født maj 2019, efter Turlock XX, der har både Lephard XX og Northern Dancer XX i stamtavlen og Soraya, der er efter Emilion/Nimmerdor og Westworld XX.

En dejlig flot bygget 2 års med super gangarter. Der er meget fuldblod i stamtavlen, så han kan være et oplagt military emne.