Kategoriarkiv: Salgsheste

Ternvigs True Cash

6 års vallak 168 cm efter Volstrups Cash og True Love efter Lasino/ Landgraf.

True Love selv var en fantastisk springer med gode resultater og kæmpe kapacitet.

True Cash er en dejlig venlig og positiv hest med et super godt temperament og en fantastisk galop.

Han løsspringer med et et godt overblik og er forsigtig, modig og super ærlig.

Han går flot med rytter og er utrolig behagelig og følsom at ride. Han springer lette baner og er klar til at starte.

En virkelig ukompliceret hest, der vil passe til de fleste ryttere. 100.000 kr.

TERNVIGS MISS BRANTZAU

Miss Brantzau, 8 år, er en smart hoppe 168 cm efter Brantzau / Baloubet du Rouet og Soraya efter Emellion / Nimmerdor. Hun har en dejlig energisk og let gang og en super galop. Hun løsspringer med stort mod, kapacitet, lethed og forsigtighed. Hun er følsom og fin at ride og går rigtig flot med rytter. Hun springer mb i træning og har nu været afsted til 7 stævner, hvor hun gik rigtig flot og fik sløjfer. Hun opførte sig eksemplarisk både i traileren og til stævne. En virkelig kvalitetshest, der vil nå rigtig langt.

Screenshot

150.000 kr incl. moms.

TERNVIGS TOULOUSE

6 års vallak 173 cm efter Turlock XX og Vienna efter Carinjo og Cash (Hugo Simons) 74% fuldblod.

Han har en enorm aktiv aktion ( kan blive dressur hest ) og en super galop, og dertil et pragtfuldt temperament. Se faderens oplysninger under avlshingst.

han løsspringer med stort overblik og kapacitet og er meget forsigtig. Helt sikkert en kommende stjerne.

Han springer utrolig godt med rytter og viser sin store kapacitet og forsigtighed. Helt

sikkert en hest, der har potentiale til at nå helt til tops.

Ternvigs Flying Balloon

8 års hoppe 169 cm efter Astonia-Heartbeat/Aston. Astonias mor har produceret mange rigtig gode dressurheste og med Heartbeat, som far, er hun blevet en rigtig god springhest. For 8 år siden fik hun Flying Balloon, hvis far er ukendt.

Flying Balloon har 3 gode gangarter og springer med super teknik, overskud og forsigtighed.

Hun er meget behagelig at være på og hun følger rytterens mindste signal. Super god mund og meget ærlig at springe på. Hun springer med stort overblik og mod og hun har deltaget i 6 stævner, hvor hun opførte dig eksemplarisk. Hun springer 120 cm baner i træning.

En meget spændende hest at arbejde med.

En rigtig dejlig hest, der skal ses og prøves.

Flying Balloon

TERNVIGS MATHILDE

Hoppe født 2017 på 172 cm efter Volstrups Cash/ Cassillas/ Colman og Habibi, tysk hannoveransk hovedstambogs hoppe efter Grannus Ass/ Einstand.

Hun er en virkelig god hoppe, der løsspringer super.
Hun springer med stor kapacitet og forsigtighed og har rigtig god teknik både foran og bagi. Hun har gode energiske gangarter og et særdeles godt temperament. Hun er indredet og er meget behagelig at ride og samarbejdsvillig. Hun springer flot og ærligt med rytter.

Hun er helsøster til Ternvigs Tougher than the rest. En virkelig exceptionel 7 års hingst, der er solgt til en af amerikas dygtigste militaryryttere.

TERNVIGS CON CARINJO

4 års vallak 167 cm, efter Con Corazon/ Cornet Obelinsky/Pilot og Vienna efter Carinjo/ Cash (Hugo Simons). dejlig aktiv hest, som også løsspringer rigtig godt med en super teknik, stort mod, forsigtighed og er meget ærlig. Han er redet ca 2 måneder i efteråret 2022 og er meget ridbar og samarbejds villig.

TERNVIGS SHERLOCK

Vallak, 166 cm, født maj 2019, efter Turlock XX, der har både Lephard XX og Northern Dancer XX i stamtavlen og Soraya, der er efter Emilion/Nimmerdor og Westworld XX.

En dejlig flot bygget 4 års med super gangarter. Der er meget fuldblod i stamtavlen, så han kan være et oplagt military emne. Han springer let og elegant med masser af overskud. Han er indredet og tager det helt roligt og fornuftigt.