Category Archives: Salgsheste

Chili

Chili er en storrammet flot hoppe med tre gode gangarter.

Hun er efter Cosmeo – Contender og Eastern Lad XX

Hun er dejlig at ride både til stævne og hjemme. Hun springer med stor kapacitet og mod og er tillige forsigtig. Hun er nem i al omgang. Hun har mest gået dressur og i skoven og har haft sin første start i springning i jan. 2018 og indtil nu har hun vundet flere klasser og er nu klar til at fortsætte op i klasserne. Hun er ren i røntgen okt. 2017 og sælges udelukkende pga. studiestart. 110.000 kr.

 

Cantaloupe

Cantaloupe er en stor 5 års præsentabel hoppe  på 173 cm med 3 gode gangarter. Hun er efter Cabachon/ Casall og Corratus.

Hun springer med stor kapacitet og mod og er tillige meget forsigtig. Pt starter hun lb med fine resultater og er helt klar til at fortsætte op i klasserne. Hun blev nr. 2 ved regions mesterskaberne.Hun er en fin og følsom hest, der er dejlig at ride både i daglig træning og til konkurrence. Hun er meget nemt at have med til stævner. Ok i røntgen.  

(English) Ternvig`s Nova

Ternvig`s Nova

Nova er en 4 års hoppe 165 cm efter Colman og True Love – Lasino/ Landgraf – Capitol I

Hun er en dejlig type, der er let redet og har sprunget med rytter få gange. Hun har løs sprunget et par gange og gør det med stor overbevisning, mod og super god teknik. En hest med masser af potentiale.

Hendes far er Colman, som har produceret rigtig mange topheste, alle med et super godt temperament og meget lærevillige.

Hendes mor, True Love, stamm 3401, har selv været en rigtig god springhest.

pris; 120.000 kr

TERNVIG`S JASMIN

FullSizeRenderJasmin 3Jasmin er en dejlig, smuk  og meget velgående 6 års hest, der er indredet sent. Hun er rigtig dejlig at ride og hun springer små baner. Hun har startet  stævner og gør det meget overbevisende. Hun har tre gode gangarter og løsspringer med kapacitet, mod og forsigtighed. Hun har et fantastisk godt temperament og er meget nem i omgang. Hendes mor, Tanja, har selv vundet utrolig mange klasser til og med 150 cm.

Hun er efter Companiero/ Colman og Helenikos xx – Waldstern.   Ren i røntgen.   120.000 dkr

TAARUPGAARDS DUBAI

 

TAARUPGAARDS DUBAI.

 

Dubai-stævne

dubai-150x150

 

 

 

 

 

 

 

 

Dubai er en dejlig 9 års vallak med top afstamning. Han er 166 cm og indredet sent. Han springer med helt fantastisk kapacitet, super teknik og en god indstilling.
Han har startet små stævner og er helt klar til at fortsætte sin karriere. I den daglige omgang er han dejlig ukompliceret og bliver redet af små ryttere.
Se video på youtube under ternvig69    80.000kr.