Kategoriarkiv: Salgsheste

TERNVIGS MISS BRANTZAU

Miss Brantzau, 6 år, er en smart passende stor hoppe 168 cm efter Brantzau / Baloubet du Rouet og Soraya efter Emellion / Nimmerdor. Hun har en dejlig energisk og let gang og en super galop. Hun løsspringer med stort mod, lethed og forsigtighed. Hun er følsom og fin at ride og går rigtig flot med rytter. Hun springer små baner og er helt klar til stævnedeltagelse. er ok i røntgen
125.000 kr + moms

TERNVIGS TOULOUSE

4 års vallak 169 cm efter Turlock XX og Vienna efter Carinjo og Cash (Hugo Simons) 74% fuldblod.

Han har en enorm aktiv aktion ( kan blive dressur hest ) og en super galop, og dertil et pragtfuldt temperament. Se faderens oplysninger under avlshingst.

han løsspringer med stort overblik og kapacitet. Helt sikkert en kommende stjerne.

Ternvigs Flying Balloon

6 års hoppe 167 cm efter Astonia-Heartbeat/Aston. Astonias mor har produceret mange rigtig gode dressurheste og med Heartbeat, som far, er hun blevet en rigtig god springhest. For 4 år siden fik hun Balloon, hvis far er ukendt.

Flying Balloon har 3 gode gangarter og springer med super teknik, overskud og forsigtighed. Hun er ledertypen, bliver aldrig bange for noget og går gerne i front. En meget spændende hest at komme til at arbejde med. er ok i røntgen

Hun er indredet og er meget behagelig at være på og hun følger rytterens mindste signal. Super god mund og meget ærlig at springe på. Hun springer med stort overblik og mod og hun er helt klar til stævnedeltagelse.

Flying Balloon

TERNVIGS MATHILDE

Hoppe født 2017 på 172 cm efter Volstrups Cash/ Cassillas/ Colman og Habibi, tysk hannoveransk hovedstambogs hoppe efter Grannus Ass/ Einstand.

Hun er en virkelig god hoppe, der løsspringer super. Hun har gode energiske gangarter og et godt temperament. Hun er indredet og er meget behagelig at ride og samarbejdsvillig.

Hun er helsøster til Ternvigs Tougher than the rest. En virkelig exceptionel 5 års hingst, der er solgt til en af amerikas dygtigste militaryryttere.

Her rides hun 3. gang med rytter

TERNVIGS CHRISTINE

5 års hoppe på 168 cm efter Volstrups Cash og Tanja efter Helenikos xx / Waldstern.

Hun er en dejlig velbygget hoppe som springer super godt i løsspringning. Hun har tre gode gangarter, hvoraf galoppen er i særklasse. Hun er nu indredet og tager det meget fornuftigt. Hun er helt sikkert en hest vi forventer os rigtig meget af.

Hendes mor, Tanja, var selv en RDH fløjhoppe og har vundet rigtig mange klasser op til 155cm.

Hun er helsøster til Ternvigs Tanya, som går med stor succes i USA.

TERNVIGS SHERLOCK

Hingst, født maj 2019, efter Turlock XX, der har både Lephard XX og Northern Dancer XX i stamtavlen og Soraya, der er efter Emilion/Nimmerdor og Westworld XX.

En dejlig flot bygget 3 års med super gangarter. Der er meget fuldblod i stamtavlen, så han kan være et oplagt military emne.