Kategoriarkiv: Salgsheste

TERNVIG`S JASMIN

  Jasmin er en dejlig, smuk  og meget velgående 8 års hest, der er indredet sent. Hun er rigtig dejlig at ride. Hun har startet  stævner og gør det meget overbevisende.Hun er klar til 120 cm klasser. Hun har tre gode gangarter og især galoppen er helt fantastisk kraftfuld. Hun løsspringer med stor kapacitet, mod og forsigtighed. Hun har et fantastisk godt temperament og er meget nem i omgang.
Hendes mor, Tanja, har selv vundet utrolig mange klasser til og med 150 cm. 
Hun er efter Companiero/ Colman og Helenikos xx - Waldstern.   Ren i røntgen.  
100.000 kr  + moms

TERNVIGS TOUGHER THAN THE REST

4 års hingst 173 cm efter Volstrups Cash- Casillas- Colman og Habibi, højt kåret hannoveraner hoppe efter Grannus Ass / Grannus / Akzent og Einstand / Thuswin XX.

Habibi selv var en rigtig god springhest med et fantastisk mod og temperament, som hun har givet videre til sin søn.

Tougher har 3 rigtig gode gangarter og han løsspringer med enorm kapacitet og mod samtidig med en god teknik og forsigtighed.

Han er godt redet og springer en lille bane og er klar til konkurrence deltagelse. Han er meget lærenem og enorm samarbejdsvillig.

Han har et virkelig stort potentiale og vi venter os rigtig meget af ham i fremtiden.

200.000 – 250.000kr.

Ternvigs Tanya

Tanya er en dejlig 4 års hoppe på 167 cm. Hun er efter Volstrups Cash-Casillas-Colman og Tanja RDH fløj, eft. Helenikos XX / Waldstern.
Hendes mor, Tanja ,var en fantastisk springer og fighter og har selv vundet utrolig mange klasser til og med 150 cm.

Tanya tegner i løs springning utrolig godt, hun springer med et rigtig godt overblik, god bascule og teknik og viser stor kapacitet. Hun bevæger sig let og elegant på jorden med tre gode gangarter. Dertil har hun et fantastisk godt temperament.

Hun er tilredet og går flot med rytter.

Tanya er en meget lovende hest for fremtiden. ok i røntgen. 120.000 kr.+ moms

Tanja

TERNVIGS MISS BRANTZAU

Miss Brantzau er en smart middelstor hoppe 164 cm efter Brantzau / Baloubet du Rouet og Soraya efter Emellion / Nimmerdor. Hun har en dejlig energisk og let gang og en super galop. Hun løsspringer med stort mod, lethed og forsigtighed. Hun er påbegyndt tilridning.
er ok i røntgen
75.000 dk + moms

Ternvigs Flying Balloon

4 års hoppe 165 cm efter Astonia-Heartbeat/Aston. Astonias mor har produceret mange rigtig gode dressurheste og med Heartbeat, som far, er hun blevet en rigtig god springhest. For 4 år siden fik hun Balloon, hvis far er ukendt.

Flying Balloon har 3 gode gangarter og springer med super teknik, overskud og forsigtighed. Hun er ledertypen, bliver aldrig bange for noget og går gerne i front. En meget spændende hest at komme til at arbejde med. er ok i røntgen. 60.000kr + moms.

Flying Balloon

Ternvigs Cashmere

4 års hoppe 168 cm efter Volstrups Cash – Casillas – Colman og Peggy Lee med både Landgraf og Cor de la Bryere i stamtavlen.

Cashmere er tilredet og går flot med rytter. Hun er meget nem og samarbejdsvillig. Hun er utrolig forsigtig og springer med et godt overblik. Hun bliver spændende at følge til 4 års championatet.


Peggy Lee var selv en fantastisk springer med super gode resultater i Ma hvorefter hun blev ifolet med Colman og fik Little Big Man, som går som succesfuld springhest i Florida.

Peggy Lee har hos alle sine afkom videre avlet en stor smidighed, muskuløsitet og alle med en stor springformåen. De har alle et godt overblik og lader sig ikke skræmme af noget. Alle har været meget nemme at ride til og videre uddanne.

Cashmere

Ternvigs Catch Me er helbror til Cashmere, som går i Sverige.

Cashmere er en super dejlig hoppe med et godt temperament. Hun har 3 gode gangarter og springer ligesom sine søskende med en dejlig smidighed. Hun er nem og venlig i al omgang. 80.000-100.000 kr + moms