Stald Skjerk Nørgaard

          Stald Skjerk Nørgaard

Uddannelsessted for hest og ryttter

Stald Skjerk Nørgård har nu i 39 år fungeret som salgsstald og kursuscenter og har til stadighed 15 gode heste på stald, lige fra lovende ungheste til rutinerede konkurrenceheste. Salgshestene findes i alle prisklasser og typer, så der vil altid være en chance for at finde den rigtige hest, når man aflægger Skjerk Nørgård et besøg. Aulum og Omegns Rideklub har i 35 år hørt til på Stald Skjerk Nørgård. Her kommer rideklubbens medlemmer og får ugentlig springundervisning af Arthur Markussen. Den første onsdag i hver måned fra maj til september afholdes der springs stævne træning, hvor alle er velkomne. Aulum springderby for hest og pony er rideklubbens store sommerstævne, der afholdes først i august, har de seneste år været en stor succes med over 400 startende ekvipager.

Stald Skjerk Nørgård er beliggende ved Aulum, midt mellem Herning og Holstebro. Gården har plads til 20 heste i store lyse bokse i nybygget stald fra 2008. Rundt om gården er der store græsfolde til heste og køer. Der er et ridehus på 22×40 meter samt udendørs spring og dressurbaner. Der er gode muligheder for rideture i den rolige og naturskønne omegn. Til ejendommen hører desuden en nyrestaureret kursistafdeling på 65 kvadratmeter med plads til 4 ryttere samt stor rytterstue med tekøkken, toilet og bad.

Arthur Markussen – erfaren springinstruktør og Liselotte Ternvig, tidligere Danmarks Mester, står for træningen af ryttere og heste på Skjerk Nørgård. Deres mangeårige erfaring står til rådighed, når det gælder om at finde den rette hest til den rette rytter. Du kan regne med reel og sagkyndig hjælp, når du står og skal finde en ny hest og senere skal i gang med den.