TERNVIGS COMPANION

[:DK]companion spr.companion travcompanion.6 års smuk vallak 167 cm  efter Companiero/ Colman og Soraya, der er efter Emilion – Wellington – Nimmerdor/Farnese. Han har et kæmpe springtalent og springer meget kraftfuldt. Han er rigtig dejlig at ride og utrolig fornuftig og lærenem. Han er klar til små stævner. Som alle heste efter Companiero har han et super temperament. Helt sikkert en hest, der vil nå rigtig langt i sporten. Helt ren i røntgen  95.000 dk. kr.

 [:en]companion.                                                        companion trav                                                           companion spr.Companion is a beautiful gelding with a good temper. He is very well breed after Companiero- Colman and Barnaul xx on the father and the mother line is Emillion/Wellington / Nimmedor. He is a nice easy ridden horse and jumps with a lot of scope and power. He is ridden as 5 year old and is now ready to start small competitions,  95.000 dk.kr.
see video on youtube under ternvig69

x-rays without remarks.

 [:]