[:DK]Vitano[:en]VITANO[:]

[:DK]

VitanoVitanoBurggrafVitano er en dejlig fremadgående hest med rummelige og smidige gangarter. Han har utrolig stor springkapacitet og er 100 procent ærlig og meget forsigtig. Han har vundet mange klasser op til og med 145 cm både nationalt og internationalt og kan gå hurtigt og kort. En super hest for den ambitiøse unge rytter, der gerne vil starte mesterskaber til foråret. Han er utrolig let og positiv at ride, han indordner sig fuldstændig efter rytteren.

Han er efter Burggraff og  Marlon / Concorde

Vitano har haft den samme ejer i 10 år og sælges udelukkende da ejer/rytter er gravid.

Han er meget fin i røntgen.

[:en]VitanoVitanoBurggraf B 69BFAF68-FF93-4878-9FB9-62E00469B3E7 VitanoVitano is a lovely forward going horse med big and elastic gaits. He has so much kapacity, is very honest and careful. He has won a lot of prices national and international up to 145 cm and is very fast and easy to turn. A great horse for the young rider who very soon will like to win championships.

He is out of very good bloodlines. Burggraaf vather and Marlon / Concorde on the motherline.
He has had the same owner/ rider the last 10 years and is sold as she is pregnant.

very fine in x-rays  125.000 dk.kr[:]